0616293710

0616293710

Wervingsvideo – ODBN

Een wervingsvideo voor de Omgevings Dienst Brabant-Noord, in deze video Marie-José aan het woord.

Klik op de links hieronder om de andere vier video’s te zien die we ook voor de ODBN hebben gemaakt.

Hanno

Remco

Judith

Joyce

CBN – Mensenhandel

CBN – Mensenhandel

Voor CBN mocht ik voor de Nederlandse en Engelse televisie een promotievideo maken voor stichting 2BFree, zij helpen vrouwen uit mensenhandel te ontsnappen.

read more
Documentaire – Hoop voor Albanië

Documentaire – Hoop voor Albanië

In de zomer van 2017 mocht ik in Albanië een documentaire filmen. Stichting Hoop voor Albanië en stichting dAk werken in Albanië met én onder de Albanezen, om het land weer op te bouwen na de val van het communistische regime begin jaren 90. Er is veel armoede en...

read more
Corporate – Imagem event MGM 2017

Corporate – Imagem event MGM 2017

Imagem organiseerde hun conferentie MGM (‘Make Geospatial Matter’) dit jaar op de jaarbeurs in Utrecht. Samen met Nathan de Putter van Ripple Film heb ik deze dag vast mogen leggen in foto en video. De medewerkers van Imagem hebben er daarna zelf een toffe aftermovie...

read more
Talkshow – Livestream Ateam 470

Talkshow – Livestream Ateam 470

Tijdens mijn stage bij Dutch Network Group heb ik aan veel verschillende producties meegewerkt. Dutch Network Group produceert de online magazines De Zaak en VrijeStijl, voor ondernemers en ZZP’ers. In april startte olypisch zeilsters Afrodite Zegers-Kyranakou en...

read more
Autotest – McLaren 570s

Autotest – McLaren 570s

Tijdens mijn stage bij Dutch Network Group heb ik aan veel verschillende producties meegewerkt. Dutch Network Group produceert de online magazines De Zaak en VrijeStijl, voor ondernemers en ZZP'ers. Voor het magazine De Zaak wordt voor elke editie een autotest voor...

read more
Edu’Actief – Aangifte omzetbelasting?

Edu’Actief – Aangifte omzetbelasting?

Voor mijn klant Edu'Actief (uitgeverij van lesstof voor verschillende opleidingen) heb ik deze video gemaakt. Ik kreeg een aantal onderwerpen/eisen aangeleverd die in de video voor moesten komen, ook de voice-over werd aangeleverd door de klant. De video zal dienen...

read more
Biografie – Ik ben Freda…

Biografie – Ik ben Freda…

Een actueel onderwerp waar veel mensen een mening over hebben. Met deze video wil ik een kant van het verhaal laten zien waar veel mensen weinig over weten. Met dank aan Freda Bagherzadeh die zo open en eerlijk durfde te zijn over haar leven.

read more