0616293710

0616293710

About

Ichthus Media is in juli 2016 officieel de mediavormgeving ingegaan (voorheen Ohmi Productions). Filmen en monteren zijn de hoofdzaken waar Ichthus Media zich mee bezig houdt. Maar eigenlijk zijn al die zaken bijzaak, waar het echt om draait is jouw verhaal, en hoe we dat met jouw doelgroep kunnen delen.

Heb jij een video nodig om jouw verhaal aan de man te brengen? Neem voor meer informatie contact op!

De vrouw achter Ichthus Media? Ik ben Naomi Meijerink, woon in het heerlijke Hanzestadje Zutphen, kom uit 1989 en heb in 2016 mijn papiertje voor de studie audiovisuele vormgeving aan het Cibap gehaald. Ik noem het een papiertje want ik ben hier eigenlijk al sinds 2013 mee bezig. Na 6 maanden de studie GPW aan de CHE te hebben geprobeerd, kwam ik er in 2008 achter dat dit niet de kant is die ik op wil. Vervolgens ben ik binnen verschillende beroepen werkervaring op gaan doen om te kijken wat de beroepenwereld mij kan brengen, maar ook vooral wat ik kan betekenen voor de wereld.

Tijdens deze periode begon ik te experimenteren met de camera die ik had, fotografie, videografie, en gewoon nieuwe camera technieken leren. Na een uitje met vrienden in het buitenland had ik een video gemonteerd van dat weekend, dat heeft voor een omslag gezorgd. Ik begon me te realiseren dat videografie een van de leukste en beste manieren is om informatie over te dragen aan een grote groep mensen. In mijn vrije tijd begon ik nog meer te filmen, en aangemoedigd door mijn omgeving ging ik uiteindelijk op zoek naar een goede opleiding om dit vak te leren. Zo kwam ik uit bij het Cibap in Zwolle, de vakschool voor de verbeelding. Na een versneld traject heb ik in juni 2016 mijn diploma behaald, en werd het tijd om de mediasector te bedienen als Ichthus Media (destijds nog Ohmi Productions).
  Algemene voorwaarden